29 Ιανουαρίου 2025

Related Articles

One Comment

  1. 1

    aris

    Κάπου έχω ξαναγράψει για το αλογίσιο κρέας την άποψη ότι μάλλον μέχρι τώρα για πάρα πολλά χρόνια το τρώμε.
    Η λογική μου δεν είναι βέβαια το «και τι έγινε». Αλλά γιατί τόσος ντόρος? Τα άλλα κρέατα που τρώμε είναι καθαρά? Στην Αθήνα μια γνωστή σειρά ταβερνών πριν λίγα χρόνια αποδείχτηκε ότι σερβίριζε γάτες και τώρα υπάρχει μόνο μία (όχι γάτα ταβέρνα εννοώ) αν δε κάνω λάθος. Χα χα χα.
    Σε άλλο μέρος (όχι στα νησιά μας) ο κτηνοτρόφος είχε ψοφήσει που λένε από μελιταίο πυρετό και δε πήγε σε νοσοκομείο για να μη γίνει γνωστό και δε πουλήσει τα προϊόντα.
    Και θα επαναλάβω πόσοι γάιδαροι και άλογα έχουν ταξιδέψει και ιδίως πιο παλιά από Πάτρα για Ιταλία? Τι έγινε το κρέας τους? Στα υπόλοιπα ζώα που τρώμε τι ακριβώς φάρμακα δίνονται και ποιο επίπεδο ελέγχου υπάρχει? Θέλετε να γράψω για τις φρέσκιες φυτικές τροφές του βουνού και του κάμπου? Εκεί είναι που γίνεται της πόρνης.
    Γιατί λοιπόν τέτοια τρεματούρα για λίγο κρέας αλογίσιο μήπως υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του γκαρίσματος?
    Μα οι «γάιδαροι» που δε γκαρίζουνε είναι περισσότεροι έτσι και αλλιώς!!

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα δικαιώματα ανήκουν στο iloveithaki.gr.