Ο/Η aris άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας “στοιχεία σοκ: μετά τους γάλλους φάγαμε το περισσότ…“:
Κάπου έχω ξαναγράψει για το αλογίσιο κρέας την άποψη ότι μάλλον μέχρι τώρα για πάρα πολλά χρόνια το τρώμε.
Η λογική μου δεν είναι βέβαια το «και τι έγινε». Αλλά γιατί τόσος ντόρος? Τα άλλα κρέατα που τρώμε είναι καθαρά? Στην Αθήνα μια γνωστή σειρά ταβερνών πριν λίγα χρόνια αποδείχτηκε ότι σερβίριζε γάτες και τώρα υπάρχει μόνο μία (όχι γάτα ταβέρνα εννοώ) αν δε κάνω λάθος. Χα χα χα.
Σε άλλο μέρος (όχι στα νησιά μας) ο κτηνοτρόφος είχε ψοφήσει που λένε από μελιταίο πυρετό και δε πήγε σε νοσοκομείο για να μη γίνει γνωστό και δε πουλήσει τα προϊόντα.
Και θα επαναλάβω πόσοι γάιδαροι και άλογα έχουν ταξιδέψει και ιδίως πιο παλιά από Πάτρα για Ιταλία? Τι έγινε το κρέας τους? Στα υπόλοιπα ζώα που τρώμε τι ακριβώς φάρμακα δίνονται και ποιο επίπεδο ελέγχου υπάρχει? Θέλετε να γράψω για τις φρέσκιες φυτικές τροφές του βουνού και του κάμπου? Εκεί είναι που γίνεται της πόρνης.
Γιατί λοιπόν τέτοια τρεματούρα για λίγο κρέας αλογίσιο μήπως υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του γκαρίσματος?
Μα οι «γάιδαροι» που δε γκαρίζουνε είναι περισσότεροι έτσι και αλλιώς!!
Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα.
Ανάρτηση από τον/τη aris στο I love Ithaki. gr τη 19 Απριλίου 2013 – 10:34 π.μ.