Η μπύρα είναι η αιτία και η λύση σε όλα τα προβλήματα της ζωής. Το υγρό κεχριμπάρι αξίζει ένα δίκαιο μερίδιο επαίνου για πολλές σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας.
Τα ψυγεία κρατάνε τα φαγητά μας φρέσκα και ασφαλή για τη κατανάλωσή μας. Είναι απόλυτα κρίσιμα για την επιβίωσή μας και ο τρόπος που έχουμε ακμάσει στο μοντέρνο κόσμο. Τα χρησιμοποιούμε επίσης για να κρατάμε τις μπύρες μας ωραίες και κρύες, για το οποίο πραγματικά δημιουργήθηκαν.
Η ζυθοποιία παραδοσιακά λάμβανε χώρα μόνο τους ψυχρότερους μήνες, καθώς είναι μια εξώθερμη διαδικασία. Παράγει θερμότητα, και η πάρα πολύ ζέστη μπορεί να σκοτώσει τη μαγιά και να καταστρέψει την μπύρα. Για εκατοντάδες χρόνια, κύβοι πάγου συλλέγονταν και αποθηκεύονταν στα κελάρια για να διατηρούν τη μπύρα δροσερή. Στη συνέχεια, ήρθε η ανακάλυψη της μηχανικής ψύξης από τον Καρλ Βον Λίντε, ο οποίος είχε προσληφθεί από τον Σπάτεν Μπρέβερι στο Μόναχο.
Από τη δεκαετία του 1880, το ψυγείο ήταν συνηθισμένο στις ζυθοποιίες. Ήταν ακριβό, αλλά τους επέτρεπε να παρασκευάζουν μπύρα όλο το χρόνο. Περαιτέρω επέτρεπε στις ζυθοποιίες να αυξάνονται και να εμφανίζονται σε θέσεις μακριά από τις πηγές του πάγου. Αυτό οδήγησε επίσης στην κυριαρχία των φορητών ψυγείων μπύρας… καθώς και, τελικά, στη παρουσία των ψυγείων στα σπίτια όλων.