πατάτε για μεγέθυνση, 2 κλικ
μ ένα παραγαδάκι 50 αγκίστρια 11ρια, δόλο γαύρο, στο πέρα πηγάδι, στις 60 οργιές, με ταράξανε τα ντεσίματα από σμπέρνες, δρόγκους, σαλάχια, είχα όμως καλό βοηθό, το ρίξαμε στις 04:30 και το σκώσαμε στις 07:30 (prima alba το λέανε οι παλιοί), πρέπει να χάσαμε φαγκρόπουλα γιατί είχαμε κομμένα αγκίστρια χωρίς να στρίβει το παράμαλλο, σαν να κοπήκανε από μαχαίρι, δόντια που χουνε τ άτιμα.
διαπίστωση: ευτυχώς κ η γη μας αλλά κ οι θάλασσες μας, μας δίνουν ακόμη θησαυρούς
η συνταγή
ψήσιμο στα κάρβουνα, θα μοσκοβολήσει η γειτονιά πάλι.
υλικά για το ψήσιμο
1,5 kgs ψαράκια θιακά, κατα προτίμηση, ένα φαγκρόπουλο κάνα κιλό, καμιά γουρουνόπερκα, κάνα καλό μπαλά και χάνους μεγάλους
0,2 kgs λάδι θιακό
2 λεμόνια θιακά
4 σκελίδες σκόρδο θιακό
ρίγανη θιακιά
αλάτι, πιπέρι ξενικά
σαλάτα
κρίταμο θιακό από του βούτα ή τις πλάκες
πιοτά
λίγο κρασάκι άσπρο θιακό ή καμιά μπύρα kaiser
αν περάστε από την ιεριχώ και σας μυρίσει ανεβείτε να τσιμπήστε
καλή μας όρεξη και
φιλάκια
2 Comments
aris
Αυτά κάνεις και δημιουργείς αντίπαλους τσου ζωόφιλους!
Κοίτα να φυλάξεις κανένα για τηγάνι και κανένα για κακαβιά, χα χα χα.
Καλοφάγωτα, ή τα έφαες κιόλας??
Εκειό το κρίταμο δε το έχω φάει ποτές, οι Κρητικοί το τρώνε που τρώνε και τσι κατσαρίδες, χα χα χα.
Να είσαι καλά. (Δεν πιστεύω να ξέχασες το σκορδάκι στην κοιλιά)?
Χουά χα χα χα χα χα χα χα.
iloveithaki
το κρίταμο το τρώνε σ όλη την ελλάδα.
μυρίζει σα λάστιχο καμένο, αλλά κάνει λένε αντισώματα που καταπολεμούν τα χρησαύγουλα, τον φιλελεδισμό και τα κοράκια
τρώε να πάρεις δύναμη