Dijon is famous for its mustard: the term Dijon mustard (moutarde de Dijon) designates a method of making a particularly strong mustard relish. |
Ο/Η aris άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας “ραπανάκια για την όρεξη“:
Φίλε αυτόχθονα είσαι σωστότατος.
Αυτό που δεν έχει καταλάβει ο κόσμος είναι ότι δε φταίνε οι ισχυροί για την κατάντια του.
Οι «ισχυροί» έγιναν ισχυροί από τη μ@λ@κία που τον δέρνει.
Τώρα γιατί τον δέρνει αυτή είναι θέμα άγνοιας που κατάφεραν να του περάσουν στο μυαλό με τον αντίθετο τρόπο που θα ήταν ο φυσιολογικός.
Η άγνοια είναι αποτέλεσμα έλλειψης γνώσεων, έ λοιπόν τώρα συμβαίνει το αντίθετο.
Η άγνοια δημιουργείτε από το γέμισμα του μυαλού με πολλές γνώσεις μόνο που είναι ασύνδετες και σκουπίδια.
Και πότε θα το καταλάβει?
Ποτέ όσο η παιδεία που παίρνει από μικρό παιδί είναι για τα μπάζα, ή μάλλον τα μπάζα κάτι μπορεί να χρησιμεύσουν, άρα για τα σκουπίδια και αυτή.
Και μετά πάμε στο υπουργείο παιδείας και παραπονιόμαστε για πράγματα άσχετα.
Αλλά είπαμε μας δέρνει πατόκορφα.
Άσχετο:
Τώρα όμως που είπες για μουστάρδα εψές πήγε η γυναίκα και έφερε μια μουστάρδα
Dijon Originale γράφει, όλο καινούριες μάρκες μου φέρνει, γιατί οι γυναίκες όλο τση δοκιμής είναι.
Τη δικιμάζω που λένε και μου πέταξε τα μάτια όξου, πήρε φωτιά και η μύτη μου που έβγαλα λίγο αέρα από το κάψιμο. Traditional γράφει, σα να τρως αλιάδα με δεκαπέντε κεφάλια σκόρδα!! Για δοκίμασε και εσύ και άμα μας ξαναγράψεις σφύρα μου.
Χουά χα χα χα χα χα χα.
Ανάρτηση από τον/τη aris στο I love Ithaki. gr τη 16 Φεβρουαρίου 2013 – 10:37 μ.μ.
3 Comments
Konstantinos Ntokos
χαχαχαχα….είναι σαν να το βλέπω!!Την λογάριασες ως κλασική μουστάρδα!!
χαχαχαχα….κλασική περίπτωση άγνοιας!!!χαχαχαχα
aris
Χα χα χα γέλα και εσύ που να μη τ΄ ακούσεις βραδιάτικα. Είδες πως γίνεσαι σούπερ μαλ και δε το καταλαβαίνεις? Τι να πρωτοσκεφτείς αφού για όλα πρέπει να προσέχεις, βαρέθηκα! Ο άλλος πήρε να φάει στη Γαλλία σαλάμι και είχε και κόκκαλα, μετά πρόσεξε πως ήτανε για γάτες! Χα χα χα χα υπάρχουν και χειρότερα.
Τέτοια ιστορία την ματαέπαθα στη παλιά Βουλγαρία σε ένα καπηλειό.
Μου φέρανε πιπεριές πράσινες μακρόστενες για ορεκτικό και που δοκιμάζω τη πρώτη έμεινα όπως όταν σου κάνουνε στο πισινό ένεση 100 ml χωρίς να το περιμένεις! Πυρκαγιά φίλε! Και είχε και κόσμο γύρω – γύρω.
Και είμαι από αυτούς που τρώνε κεμπάπ Αδάνων ενισχυμένο πάντα με πιπέρια κλπ.!
Καταλαβαίνεις τι μπόμπα ήτανε?
Χα χα χα χα.
Konstantinos Ntokos
Καλημέρα φίλε.Γελάω, γιατί με την συγκεκριμένη μουστάρδα την είχα πατήσει και ‘γω!!
Όταν σου είπα είναι σαν να το βλέπω, κάτι ήμερα!!Υπήρξα ομοιοπαθής!!χαχαχαχαχαχα